Direct naar de contentDirect naar de footer
Alles over onze app
Alles over onze app

in de App Store & Google Play

Ervaar het gemak

van onze Valk Exclusief app

Altijd uw sleutel op zak

met Mobile Key op uw smartphone

Onze app voor (nóg) meer gemak

Op deze pagina vindt u alles over onze app in de App Store & Google Play!

Altijd en overal inzicht in de arrangementen, restaurantactiviteiten en uw reserveringen bij onze hotels met de Valk Exclusief app op uw smartphone.

Download de gratis Valk Exclusief app voor uw smartphone (Android en iOS) en ervaar o.a. het gemak van mobiel boeken. Klik op de icoontjes van uw Apple of Play store en download direct de gratis app.

Mobile Key: Altijd uw kamersleutel op zak

Mobile Key: Altijd uw kamersleutel op zak

Geen overbodige pasjes om de hotelkamer te kunnen betreden, maar door simpelweg uw mobiel voor het slot houden opent u de deur naar uw ontspannen verblijf met Mobile Key.

Maak gebruik van Mobile Key bij:

Hotel Houten, Hotel Oostzaan-Amsterdam, Hotel Tilburg, Hotel Utrecht, Hotel Vianen en Hotel Zwolle.

Alle restaurant deals op een rijtje

Alle restaurant deals op een rijtje

Boek direct uw tafel in onze restaurants via onze Valk Exclusief App. Ook vindt u uw persoonlijke Restaurant-ID in de app. Met dit ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten in de deelnemende Valk Exclusief hotels!

Download dus de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker!

Spaar voor korting bij elke overnachting

Spaar voor korting bij elke overnachting

Verdien Valk Loyal tegoed na elke overnachting en verzilver uw Valk Loyal saldo in uw Valk Account bij uw volgende reservering. Via de Valk Exclusief App heeft altijd en overal inzicht in uw Valk Account én boekt u gemakkelijk een overnachting in uw favoriete hotel.

Maak een account aan en ontvang korting op uw volgende reservering in een van onze hotels. Maar, er is meer! Ontdek snel alle voordelen in onze app.