- Valk Mobiel

Download de apps nu

De gratis Android en iOS apps van Van der Valk Exclusief apps brengen u direct in contact met onze hotels! Ontdek alle voordelen van de applicaties! Vanaf nu is elk hotel binnen handbereik.

Android app

Download de app nu! Bekijk uw favoriete hotels in de Android app, bekijk de laatste deals en maak een reservering.

Download Android app

iPhone App

Download de app nu! Bekijk uw favoriete hotels in de iPhone (iOS) app, bekijk de laatste deals en maak een reservering. Alle hotels nu binnen handbereik.

Download iPhone app

Alle beschikbare hotels op een rij

Realtime beschikbaarheid zien

Weet u nog niet zeker welk Valk Exclusief hotel u wilt bezoeken? u ziet op de Valk Exclusief app direct alle hotels die beschikbaar zjin op de door u gekozen datum. Kies gemakkelijk en snel het hotel van uw voorkeur.

activiteiten rondom uw hotel

Rondom onze Valk Exclusief hotels is er altijd wat te doen. U kunt in de Valk Exclusief app alle activiteiten rondom uw favoriete Valk Exclusief hotel terugvinden. Zo heeft u altijd een reden.

in één overzicht

Uw Favoriete Valk Exclusief hotels

Om u nog sneller van dienst te zijn is het nu mogelijk uw hotel van uw voorkeur te plaatsen onder uw favorieten. Zo zullen uw favorieten meteen binnen handbereik zijn.

gemakkelijk inloggen

Heeft u Touch ID op uw telefoon? Dan is het vanaf heden mogelijk om met uw Touch ID (vingerafdruk scan) in te loggen in uw Valk Account. Download de app, en probeer het uit!